Tast de Comunicació amb Catherine Paredes

by

catherin-paredes

Catherine Paredes, Sòcia-directora de Human Software, ha estat l’encarregada del Tast de Comunicació del mes de maig. En aquest acte, la nostra ponent ens ha presentat el model proactiu que desenvolupa per a diferents empreses.

Catherine defineix el model proactiu com un comportament premeditat dels col·laboradors, líders i equips, que permet anticipar-se al futur, creant una situació d’avantatge. Tal i com especifica la nostra ponent, cal adaptar-se amb facilitat als nous escenaris, així serem capaços de completar el cicle de la visió a la acció cap al nostre objectiu comunicatiu final.

Aquest programa sobre proactivitat es caracteritza per ser experiencial i s’encarrega de reforçar la visió, la iniciativa, la motivació cap a la fita, la resistència cap a l’adversitat, la gestió emocional, l’autoconfiança i la influència. Conté un model propi de competències proactives que juntament amb un test ens indica el nivell proactiu que hem assolit amb una metodologia de seguiment que permet consolidar els nous comportaments apresos. Tot un món per aprendre a desenvolupar-se!

Anuncis

Etiquetes: ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: