25 anys de Revista Musical Catalana

by

Aquesta setmana s’ha celebrat al Palau de la Música els 25 anys de la Revista Musical Catalana. Des d’A Portada volem felicitar en Jaume Comellas, la Mercedes Conde-Pons i la Mònica Pagès per la bona feina, la il·lusió, el compromís, la vocació i el rigor amb què tiren endavant aquesta publicació. És un plaer compartir amb ells la passió per la nostra professió, pel periodisme, i per la cultura del país.

En l’acte de celebració, en Xavier Cester –  cronista i col·laborador del diari Avui, independent i crític que diu el que pensa i pensa el que diu – elogiava les entrevistes a fons que la Mercedes i la Mònica fan a la revista. Comentava en Cester que avui dia són un luxe ja que la premsa diària es veu obligada a informació ràpida, efectista, populista i amb titular fàcil i les entrevistes d’anàlisi i reflexió tendeixen a desaparèixer.

La Mercedes Conde  ens va transmetre el seu entusiasme i passió per la seva feina. Destacava que per a ella l’entrevista és una conversa i que prova de donar-li el to humà que en el món del periodisme s’està perdent. Un clima de confiança i diàleg – diu – fa que brolli informació molt interessant,  cal deixar espai al personatge perquè digui allò que li interessa i sigui ell el protagonista i no pas l’entrevistador.

Felicitats Jaume, Mercedes i Mònica per la vostra feina periodística i a l’Eva per unes magnífiques fotos.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: