L’immobilisme de la publicitat

by

Ahir vam celebrar una altra sessió del cicle de conferències “10 en comunicació” que organitza la Fundació ESCACC. Es tracta de sessions de treball sobre temes relacionats amb la comunicació i el periodisme dirigides a professionals del sector. La sessió d’ahir, però, tractava sobre les tendències en publicitat, i entre el públic hi havia un gran nombre de professionals de la publicitat (creatius, planificadors de mitjans, executius de comptes…). Podeu llegir una crònica de la sessió al diari La Vanguardia.

Entre les intervencions dels assistents va haver-hi una crítica comú a l’immobilisme del sector. Els professionals es queixaven que, si bé no deixem de parlar de les oportunitats d’Internet a l’hora de dissenyar campanyes de comunicació (xarxes socials, blogs, fòrums, marketing viral…), a l’hora de planificar una campanya es segueix destinant la major part del pressupost, o la totalitat, al tradicional spot de 20 segons.

És evident, però, que aparèixer a televisió ja no assegura a cap companyia un augment de les seves ventes. Així doncs, encara que soni a tòpic, segueix sent un repte per al sector de la publicitat el conèixer millor les possibilitats de la xarxa, i sobretot, saber treure’n profit econòmic.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: