Ja tenim artista 10!

by

Fa un parell de dies vam celebrar el nostre 10è aniversari. Però no ens vam acontentar celebrant només una gran festa; el passat mes de desembre vam organitzar un concurs anomenat Concurs Artista 10 per cercar nous talents i artistes emergents del país. El guanyador rebria una campanya de comunicació gratuïta -assessorament d’imatge, comunicació 2.0, gabinet de premsa, formació de portaveus, coneixement dels mitjans, elaboració de missatges clau, posicionament, etc.-.

Més d’una cinquantena d’artistes emergents de diferents disciplines han presentat les seves propostes, que han estat sotmeses a la valoració d’una comissió artística formada per professionals i periodistes del sector de les arts. Finalment, The Seihos han estat els guanyadors del concurs. Van actuar el passat 24 de febrer a la sala B de Luz de Gas en motiu de la festa d’aniversari d’A Portada.

L’any 2000, quatre amics de l’institut amb experiència musical i gustos semblants creen The Seihos. El grup pren el seu nom d’un joc de paraules japonès que significa “la manera correcta de ser” i es caracteritza per composicions de pop vital plenes d’alegria amb les que cerquen, en paraules del grup “fer feliç a la gent que assisteix als nostres concerts i transmetre alegria”. Beuen de la influència de grans com The Beatles, Chuck Berry, Beach Boys o Bob Dylan, entre d’altres, i amb els anys han aconseguit crear un estil propi que ells mateixos defineixen com a pop vital.

La seva trajectòria musical els ha portat a Liverpool, Londres i Dublín, sense oblidar algunes sales de Barcelona i Madrid. D’entre més de 50 concursants sotmesos a la valoració d’una comissió artística formada per professionals i periodistes del sector de les arts, amb la seva maqueta All The Little Pigs Fly, The Seihos van ser proclamats guanyadors del Concurs Artista 10.

Animeu-vos a tastar el pop vital de The Seihos en el seu pròxim concert del 4 de març a les 10 del vespre a la Sala Heliogabàl del barri de Gràcia.

Anuncis

Etiquetes: , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: