La Fundació ESCACC publica Quaderns d’ESCACC

by

La Fundació ESCACC (Espai Català de Cultura i Comunicació) ha publicat aquest mes el primer número de la revista Quaderns d’ESCACC. Es tracta d’una publicació periòdica sobre l’estat de la premsa, que segons l’editorial de la mateixa revista “neix amb la voluntat de fixar en suport físic alguns temes que actualment estan configurant el debat viu sobre els mitjans de comunicació”.

Cada número se centrarà en un monogràfic. En aquest cas el tema triat han estat les noves capçaleres. En les pàgines de l’interior es parla sobre diaris que han nascut en els darrers anys com el diari Público, nrc.next (Holanda), “i” (Portugal), Xornal de Galicia o Diario de Balears.

D’altra banda, inclou entrevistes com la d’Enric Sierra (responsable de La Vanguardia Digital) o Bill O’Reilly (president de la World Association of Newspapers), i nombrosos articles d’opinió.

Així doncs, donem la benvinguda a Quaderns d’ESCACC, una nova publicació d’anàlisi profund que, sens dubte, aportarà un nou espai de reflexió de l’àmbit dels mitjans de comunicació i la cultura.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: