Com afecta el canvi climàtic a la salut dels més petits?

by

L’11 i 12 de novembre se celebraran a l’auditori de Cosmocaixa de Barcelona les II Jornades de la Fundació Roger Torné. Amb la celebració d’aquestes jornades, la Fundació Roger Torné vol aportar una mirada pluridisciplinar basada en una actitud reflexiva i recolzada en els resultats de múltiples investigacions portades a terme a tot el món, sobre l’efecte del canvi climàtic en la salut de les persones, en especial en la de la infància.

Estan adreçades al col•lectiu dels professionals sanitaris, pel lloc que ocupen a la societat. Aquest lloc és decisiu a l’hora de què les famílies prenguin consciència sobre la necessitat de protegir la salut infantil de la incidència dels factors mediambientals.

La direcció científica de les jornades ha recaigut en el Dr. Jordi Sunyer, codirector i investigador del CREAL (Centre d’Investigació en Epidemiologia Ambiental) i director del Projecte INMA, amb qui col•labora la Fundació Roger Torné. A més, aquestes jornades també comptaran amb altres professionals de gran prestigi internacional i experts en els temes a tractar.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: