De la conciliació cap a l’harmonització

by

Aquest dimecres al vespre Josep Ginesta, director de l’àrea de persones de la UOC, ens va oferir un interessant Tast de Comunicació sobre el treball flexible, no presencial i la seva implantació en qualsevol organització.

“Cal un canvi de paradigma” va apuntar Ginesta com a primera reflexió. Les persones ja no vivim per treballar sinó que treballem per viure, i per tant 4 són els grans reptes que han de provocar aquest canvi de paradigma de la conciliació cap a l’harmonització en el treball (flexibilitat):

1.      Diversitat

2.      Sostenibilitat

3.      Responsabilitat

4.      Felicitat

Les organitzacions que puguin respondre a aquests reptes començaran un camí orientat a la transformació del treball. Aquesta transformació de l’entorn de treball s’ha d’enfocar a les necessitats individuals i vitals de les persones que formen l’organització. Cal tenir present les particularitats i característiques de cadascuna de les persones que treballen amb nosaltres, no contemplar el públic intern com una massa única i homogènia.

A més, aquest canvi ve donat per la transformació de les noves generacions que s’incorporen al mercat laboral, deixem la generació X o Y, i trobem la generació Z. Nadius digitals que són joves, ràpids, socials, empàtics i multitasca.

Durant la seva intervenció vam poder  escoltar diversos exemples de com fer la nostra organització flexible, amb resultats que la UOC ha vist durant aquest temps d’implementació, xifres que transmeten una manera d’encarar el futur.

Aquí teniu la presentació que Josep Ginesta ens va fer durant el Tast de Comunicació.

Ens veiem al Tast de Comunicació de desembre!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: