La terciana o terçana

by

Objectiu no assolit. Em vaig prometre resumir setmanalment aquelles coses que he trobat interessants i no ho he fet. Per tant, seguirem la dita popular i les meues aportacions seran com la terciana o gairebé.
Aquesta setmana, vespra de campanya electoral, la podríem qualificar d’escalfament del que ens ve les properes setmanes, amb mítings fora de campanya, entrevistes als candidats, participació dels escollits a “Tinc una pregunta per a Vostè” (doblat al castellà al Canal 24h de TVE) i encíclica urbi et orbe de Jaume Roures: el partit del segle (quants hi ha cada any de partits del segle?) serà el 29 de novembre a les 21 hores. Hi ha coses que no canvien en aquest país…sense comentaris.
I a casa nostra què ha passat? Una setmana força atapeïda d’actes, presentacions, entrevistes i un llarg etcètera que resumiré per no fer d’aquest blog una bíblia.
Coses que han passat i que ja sabeu o hauríeu de saber:
– Hem presentat ja “Girando por Salas” a Madrid i a Barcelona
– La Fundació Roger Torné ha organitzat un any més les jornades sobre salut respiratòria, aquest any al CosmoCaixa
– Judit Llimós (L’Auditori) va fer un excel•lent Tast de Cultura sobre programació musical i Josep Ginesta (UOC) ens va fer reflexionar sobre com construir una organització flexible durant el Tast de Comunicació. Gràcies a tots dos.
Coses que no sabeu i que vull explicar-vos:
– Aquesta setmana he entrevistat Carles Manteca, cap d’antena i programació de TV3, per al proper butlletí d’A Portada. Vam poder mantenir una conversa interessant sobre televisió, audiències, cultura i retorn social dels mitjans de comunicació, i com el panorama actual està en constant evolució i canvi. TV3 s’està adaptant al canvi, i al 2011 ens ho demostrarà, estigueu atents…
– També ha estat molt enriquidor poder participar al taller sobre comunicació de crisi organitzat per la comissió de gabinets de comunicació del Col•legi de Periodistes, de la qual Cristina Salvador en forma part. Un taller metodològic per analitzar a posteriori el tractament de la premsa d’esdeveniment que s’han convertit en posat en situació de crisi a organitzacions, institucions o fins i tot països sencers.
I per acabar us recomane dos curiositats que podeu trobar a la xarxa:
– Eines per saber a qui votar en les properes eleccions: electoralia.cat o elecciones.es
– I conjugueu correctament els verbs en català gràcies a l’Optimot

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: