De l’encofrat al color de les parets

by

Construir una casa no és feina fàcil, i decorar-la tampoc, va en funció dels diners que vulguem gastar i el gust propi de cadascú. Tots estarem d’acord que si volem tenir casa nostra ben arreglada, és imprescindible tenir abans casa. Això que sembla una obvietat moltes vegades no es té en compte en comunicació.

El posicionament o fet diferencial, els objectius i l’estratègia comunicativa, els missatges i el discurs, la identificació de públics i les seves percepcions són els fonaments parets, sostres, terres, portes i finestres de qualsevol casa. Sense això, decorar és molt difícil. Per tant, és essencial aquesta construcció estratègica abans de pensar en actes de relacions públiques, notes de premsa o accions comunicatives en general.

La bombolla immobiliària ha esclatat i han quedat molts edificis a mig construir. La crisi ha afectat a l’hora d’escollir els materials i els acabats i també les promotores i constructores que havien de finalitzar l’obra. El paper o la pintura s’han de renovar, però els pilars i les parets mestres sempre seguiran on sempre.

No ens hem de deixar enlluernar per cadires lacades, aranyes barroques, fustes negres i dormitoris minimalistes que és el que últimament trobem al mercat. És bàsic una bona empresa constructora que realitzi una obra impecable i després hi posi la decoració que més s’adeqüi als nostres gustos i necessitats perquè la nostra vivenda sigui realment com nosaltres vulguem i per sempre.

Els nostres carrers, concretament els de Barcelona, ahir van engegar la il·luminació nadalenca com a part de la decoració, això sí, aquí hi ha una estratègia molt clara que no cal explicar.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: