Fet a Sant Feliu, el primer mitjà de comunicació del país gestionat per una cooperativa de consum

by

Permeteu-me aquest espai, per fer una mica “d’autombombo”. Voldria explicar-vos una iniciativa interessant amb la intenció d’animar-vos a crear el vostre propi mitjà de comunicació.

Sovint, les poblacions de l’àrea metropolitana han de pagar per  la proximitat a la capital catalana. La proximitat amb Barcelona és motiu (o excusa) de poca activitat cultural. Per què programar res de qualitat si a mitja hora un es pot plantar al mig de Barcelona i gaudir de gran teatres i sales de concerts? El mateix passa amb les publicacions periòdiques. Són moltes les iniciatives que hi hagut al llarg dels anys perquè a poblacions del Baix Llobregat, Barcelonès… hi hagi bona premsa local.

Avui us vull presentar el projecte “Fet a Sant Feliu”. Històricament hi hagut diverses capçaleres que han intentat sobreviure a la capital del Baix Llobregat, però cap ho ha aconseguit. Actualment no hi havia cap mitjà diari, fins que un grup de voluntaris han decidit crear la Cooperativa Viu Sant Feliu.  Aquesta cooperativa lidera el projecte comunicatiu “Fet a Sant Feliu”, que de moment es pot llegir com a diari digital, i que a partir de l’any que ve, sortirà també com a revista en paper, mensualment.

De moment porta poc més de deu dies de vida, i ja compta amb més de 70 socis. A més,  és membre  de la Federació de Cooperatives i Usuaris de Catalunya i de l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal.

Des d’aquí us animo a crear la vostra pròpia revista!

http://www.fetasantfeliu.cat

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: