Afejazz es reuneix en assemblea

by

El divendres 20 de maig va tenir lloc l’Assemblea general de l’AFEJAZZ, Associació de Festivals de Jazz de Catalunya, a la Jazz Cava de Vic. El Voll Damm Festival de Jazz de Vic, en la seva tretzena edició, va acollir la junta i part dels associats en Assemblea. Podem apuntar la representació dels següents festivals i cicles de jazz: Voll-Damm Festival de Jazz de Vic, Contrabaix, Caixa Penedès Vijazz, Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya i Festival de Jazz de Girona.
A l’assemblea es va aprovar el pressupost d’ enguany, es van detallar totes les tasques realitzades per la junta fins el maig de 2011 i es va definir el pla d’acció per tal de convertir l’AFEJAZZ en una associació forta que esdevingui representant del jazz català i dels seus festivals davant del sector, els mitjans i la institució.
Concloent direm que l’AFEJAZZ pretén aglutinar el màxim nombre de festivals i cicles de programació que tinguin el jazz com a eix central.
Des de l’associació es convida, a aquells festivals i cicles de jazz que encara no siguin d’AFEJAZZ, a fer-se’n membre per tal de treballar conjuntament amb un objectiu comú: donar valor el jazz català en el nostre país i donar-lo a conèixer a l’exterior.

 

Més informació a www.jazzcatalunya.com

Segueix-nos a Facebook!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: