El màrqueting personal per Laura Soler Soler

by

Uns continguts de molta actualitat i una ponència feta amb passió van ser les claus de l’èxit del darrer Tast de Comunicació, amb Laura Soler Soler (@LauraSolerSoler).

Durant la seva conferència vam poder veure en 4 passos com posar en pràctica una campanya de màrqueting personal:

  1.  Definició d’objectius
  2. Analitzar la situació actual
  3. Cercar alternatives
  4. Llançament: és el moment de l’acció

Aquest 4 passos van ser desgranats per Laura Soler Soler a partir d’exemples, experiències professionals i històries viscudes, així com d’eines que actualment s’usen en el coaching i en altres disciplines que tenen com a objectiu la millora de les habilitats personals i professionals.

Cadascú gestionem el nostre propi organigrama com si d’una empresa es tractés, tenint clar que la suma dels coneixements, les habilitats i la nostra actitud donarà lloc a les nostres competències.

Un dels punts més interessants de la sessió va estar la part d’anàlisi personal que s’ha de fer per crear l’estratègia de la nostra pròpia marca. És important saber com ens veuen els altres per fer màrqueting personal, i va explicar un exercici molt senzill i fàcil d’aplicar: demanar al teu entorn, 3 aspectes que els hi agrada de tu i 3 aspectes a millorar, sempre posant exemples d’aquests aspectes, per entendre bé com et veuen.

“Has de saber qui ets, buscar la teva identitat de marca. Hem de ser capaços de visualitzar els nostres objectius, i sempre fer-ho amb passió”, van ser alguns dels consells que Laura Soler Soler va donar als assistents al Tast de Comunicació, número 28.

Per acabar la conferència, un exercici ben senzill per a tots els assistents, després de veure l’escena del trampolí de l’espectacle La Nouba del Cirque du Soleil, observar què agrada de com treballen a la següent escena: creativitat, disciplina, il·lusió, precisió, excel·lència,… i triar-ne el que ja tenim i el  que voldríem millorar. Aquí teniu les imatges, animeu-vos a provar-ho!

Anuncis

Una resposta to “El màrqueting personal per Laura Soler Soler”

  1. Francesc Vila i Femenia Says:

    “El que faces, fes-ho amb passió”. Aquesta és la conclusió de @LauraSolerSoler que me’n porte de l’interessant #tastcom d’Aportada dedicat al màrqueting personal.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: