Una Marta Carrasco sorprenent i d’allò més “tenetera”

by

El passat dissabte vàrem poder veure, en estrena, el nou espectacle de la Cia. Marta Carrasco al Festival TNT 2011. Una Marta que ha decidit prendre’s la vida amb humor i ironia. Una Marta diferent, marcada per un fet que li ha canviat la vida: la mort del seu pare.

Tot i que ens intenta convèncer que l’espectacle és d’humor, vital i alegre; té moments foscos, tristos, melancòlics on es percep la pèrdua, la foscor, l’enyorança,… on intuïm un homenatge clar i evident al seu pare.
.
L’espectacle titulat No sé si..ha estat produït pel CAET – Centre d’Arts Escèniques de Terrassa i Salometa SL. Està protagonitzat per dues germanes bessones, una de 120 quilos i l’altra de 56. La primera, interpretada pel brillant actor Albert Velasco que impressiona pels múltiples registres que pot arribar a portar a terme dalt de l’escenari, i l’altre per Marta Carrasco. Dues bessones que juguen a la vida, que juguen amb la vida. I no entenen perquè la gent i l’entorn les veu diferents, si són bessones! Després d’estrenar al Festival TNT de Terrassa, la podreu veure al Temporada Alta avui 11 d’octubre i tot seguit recorrerà diverses sales com el Centre Cultural de Vilanova del Vallès (CCVV) i Ca l’Estruch de Sabadell. No sé si… és una magnífica mescla d’escenografia innovadora, bonica i coherent; qualitat artística i emoció a la bena.
A part de l’estrena de Marta Carrasco, al Festival Terrassa Noves Tendències s’han pogut veure altres propostes també molt sorprenents com la dansa per ésser sentida de la Cia. Nicole Seiler amb l’espectacle Amauros o el festí gastronòmic Extraprdinario del Colectivo Babazorro. Totes elles propostes d’allò més “teneteres” coproduides pel CAET. Al web www.caet.com trobareu més informació sobre el TNT 2011. Un any més Terrassa ha acollit un TNT excitant, emocionant, al límit de les fronteres d’allò conegut que no ha deixat indiferent a ningú.

Durant l’any el CAET no descansa! Segueix produint i programant espectacles dignes de l’adjectiu “ teneter”. Per exemple, aquest dissabte 15 d’octubre podreu veure La Trilogia del Poeta produïda, de Pablo Rosal i dirigida per Xavier Martínez, una producció de CAET i  Corcada Teatre.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: